Monday, March 28, 2011

PEMENANG CONTEST




pemenang untuk contest

lelaki : juan yuan

perempuan : teratai

maaf sebab lambat bg tau ye..sebagai balasan
yang menang akan mendapat rm15 topup

sila email kan kepada smartgurlz_cutest91@yahoo.com

oh ye untuk peserta
lucky draw
sekarang ini tengah letak
nama korang dalam kotak sebab ramai sangat
dan mungkin dalam minggu ini
nama peserta yang mengambil bahagian akan dibuka
dan anda boleh kira sama anda
peserta 53 @ 83

oh ye
untuk extra hadiah bonus
anda rasa apa yang paling sesuai ea?
antara rm20 kebawah..

nyatakan la..
sebabb hadiah yang akan di beri masa hadiah bonus nnti
yang bersesuaian yang akan
dipilih

7 hasil minda:

JuanYuan said...

erkk..biar betik?

haha

tiefazatie said...

bagi shawl ke..cute2 clip ke..inner ke..

ifa rasa ok je tue..sbb trend skrg kan..so org mmg guna pun..xrugi kalu bagi..=)

Izzatul Iman said...

hadiah bonus tu, belilah sesuatu yang unisex, dua2 jantina suke like

jam loceng
notebook/buku
t-shirt

nak mudah, topup je...

Jieda said...

atau bagi novel sebuah ke,banyak novel yang harganya bawah rm20

ERDA said...

tie: shawl tu untuk hadiah pertama
izzatul : hadiah bernas
jieda : lelaki ske bace novel ke??takowt dorang tak suka

CikNiza said...

bagi adiah mug yg ade muke diowg..msti lelaki @ pmpuan suke..heheh :p

tapi cri mug yg harge under rm20 ye..sbb baru ari tu de renion..mbr wat kan souvenir mug de gamba kami sekelas n baya just rm15 je..hehe :p

Abang Long said...

Salam...meow meow..err..Abg Long yg tak pernah join ni leh dpt gak ke? meow meow meow