Wednesday, April 6, 2011

ketahui saiz dada awek???

entri ni berkaitan dengan cerita aku nak ceritakan ni
ada cite tersangat la hot...
yang aku nak bagitahu korang...
cerita atau kejadian ni...
berlaku kepada pasangan kapel2 je..
memang hot issue la beb

sumber dari telinga dan mata aku...
kejadian nye macam ni...
pasangan kekasih teman awek shoping..

lepas tu yang si awek pown menarik tangan
sang jejaka ni...
lepas tu....




si awek ni bawak la jejaka idaman dia ni
pergi tempat beli bra
lepas tu tanya la si jejaka idaman dia ...

perbualan:

awek : yank2 i nak beli bra yang mane ye
yang u rase sesuai???
jejaka idaman : pilih la yang seksi siket
awek : u rasa warna mane yang seksi ye yank???
tali halus ke tali besar??

eeee....malas aku nak gtau lagi perbualannya...
menggelikan beb...
da tak de bende len ke nak tanya...
tanya la camni ke...

awek : yunk2 i nak beli hp yang mane ye yang u rase
bila baling tak berkecai???
jejaka idaman : kenapa nak cari yang bila baling tak berkecai??
awek : yela bila i gaduh dgn u je mesti nak baling hp..
u kan selalu buat hal...

ha tanya la cmni ke??
tak pe jgak
sekali sekala boleh sindir kekasih sendiri..
ni tak nak tanya yang boleh
buat kan pasangan korang tau sendiri saiz korang..
geli je...

pelik betul la...
beyonce pown tak de wat macam tu okay..

p/s: maaf sesape terasa ye...

kepada peserta lucky draw sila bg saya masa lagi...please...
dalam 2 minggu ni ye...
maaf sangat lambat ye...


8 hasil minda:

Amirah said...

pakwe saya malu kalau saya jalan2 kat bahagian ni...nak beli pampers pun dai malu nak pegang....innocent kan pakwe saya! :p

IrfanzBlog said...

biar btol perempuan tu..tak segan ke tanye cmtu..

saya_arief said...

haha.
bahagian yang paling diminati cik lelaki di supermarket.
:D

NeSCAFe AiS !! said...

permpuan tu ptut disalahkan
xmalu ker..
kn pkara pribadi
dok ckp kat pakwe lak
lau laki die xpe lah
hadoiii..
mintak dijauhkan..

azie.iya said...

lol . tadok kojo punye awek .

http://azienadzirah.blogspot.com/2011/04/kaum-hawa-sekarang.html

AISHA INANI said...

halaaa, aku dah nak cerai br tau ada soklan yang mcm nihhh......
kena make up balik nih nak tny abam, coli mana cun haa? wakakaka.

PATHETIC!

mynameismy said...

erk

kasturi said...

open minded giler pmpn tue..haha
erm..visit la my blog :)

http://kasturinanwangi.blogspot.com/