Monday, April 11, 2011

miera liyana : maafkan saya


aku nak cite hot kali ni
pasal artis yang hangat gila...
miera liyana la sape lagi...
baru2 ni kan orang cakap pasal pakaian dia
yang menjojolkan biji mata orang
bila bajunya nampak dada
ha yang ni plak....
lagi la...
menaikkan bulu roma...


lagi dasyat...
lepas isu tu timbul pulak isu baru..
masa ABPBH...
mungkin aku yang ketinggalan..tapi aku nak kongsi jgak
dengan korang
cuba korang tengok baju nye..
wow!!!
masa ari ahad semalam
bertarikh 10.4.2011
miera liyana, dia cakap mintak maaf
kat semua sebab dia wat fitting tu last minute
tapi yang baju nie???


cbe baca artikel yang dipetik dari murai ni




yang aku highlight kan kuning tu
aku pelik seiket dengan statement dia..
so apa pendapat korang ye??

adakah anda memaafkan miera liyana??
aku bukan nak kutuk sesape..
tipulah kalo aku nak ckp aku perfect..
sebab manusia memang tak perfect...

p/s: maaf kepada sesape..
entri kali ni bukan mengaibkan sesiapa...
cume sekadar kongsi cerita artis je...
maklumlah bila seseorang jadi femes...
kita akan nak tahu je pasal dia...lumrah alam

13 hasil minda:

nurul lalala said...

kurang ilmu..aku sedih dengan parents dia..

Ariff Shah said...

biarkan aje..

encHIx laNDax said...

tak sedau diri minah ni~bajet hot + popular je! lempang muka dia baru tau!



www.dunialandax.com

~dYaHaHa~ said...

salam..result angpow da kuar kew? tq

Anonymous said...

http://teatri.bg/data/nexium.html
how can nexium cause conjunctivitis

Fyqa said...

mentah lagi.

saiazuan said...

remaja, perlu cuba mcm2 benda.. walahhh... tu mentaliti orng barat~

POSH76 said...

selamat hari raya

neesa said...

simple,iman x dpt di warisi, percakapan yg x mengunakan akal

Lia Irdelia said...

nak buat macam mana..

tegur susah, tak tegur pun susah..

numahuriya said...

Hypeeee!!Assalamualaikum!…Ana follow blog ini..=)sudilah sekiranya ada masa berkunjung ke blog Ana..hehe..=)taaa…

model baju korea said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Hanya ada satu kesuksesan yaitu bila kita bisa menjalani kehidupan ini sesuai dengan yang kita inginkan.